Maskinfabrikken.dk ApS er en serviceorienteret virksomhed, vi lægger stor vægt på troværdighed og seriøsitet i samarbejdet med vore kunder.

Vi kan hjælpe med alt inden for svejsning, drejning og fræsning.

Vi deltager gerne i udvikling af individuelle løsninger, når det gælder maskiner og anlæg, eller i forbindelse med disse.

Vore velkvalificerede og faguddannede medarbejdere arbejder med alt når det gælder: opbygning af maskiner, vedligehold og reparation af f.eks. produktionsanlæg, kørende materiel samt spåntagende bearbejdning mm.

Vi har fokus på effektivitet og kvalitet, dette betyder at vi leverer produkter efter kundens behov, samt særlige ønsker.

Alsidige opgaver og et godt miljø, kendetegner vores virksomhed, og vi har stor erfaring indenfor alle former for svejsning og montage. Vi løser mangeartede opgaver indenfor bl.a. reparation af maskiner samt vedligeholdelse af hele fabriksanlæg mm. Demontage og opstilling er også blandt det brede spektre af opgaver vi løser.

Vi samarbejder med vores søstervirksomhed Rustfri Industri Service ApS, hvis I har specielle ønsker.

Tidsplaner er vigtige i alle former for produktion og hos Maskinfabrikken.dk. ApS sætter vi overholdelse af indgåede aftaler lige så højt som kompromisløs kvalitet.

Vi har i 2014, 2016 og 2018 modtaget Børsens Gazelle pris, hvilket vi er meget stolte af.

I fælleskab løser vi din opgave.

Ring uforpligtende på tlf.: (+45) 88205363 eller tryk her

Gazellepris